این کارگاه دو روزه مناسب طراحان گرافیکی هست که میخواهند از حوزهی طراحی گرافیک و چاپ به حوزهی طراحی رابط کاربری اپلیکیشنهای موبایل و وبسایتها مهاجرت کنند.
این دورهی دو روزه به معنی واقعی کلمه «کارگاه» هست و خبری از کلاس و ارایههای طولانی و خستهکننده نیست. قرار هست از همون ساعات اولیه با مسایل پیش روی یک طراح رابط کاربری درگیر بشیم و وارد پروسهی طراحی بشیم.
هدف اصلی از این کارگاه تجربهی پروسهی طراحی رابط کاربری هست. این پروسه شامل فازهای شرح مسئله، تحقیق، وایرفریم، پروتوتایپ، موکاپ، تست کاربردپذیری و اجرای طرح هست. علاوه بر این پروسه، تایپوگرافی، ترکیب رنگها، سیستمهای گرید و طراحی واکنشگرا یا Responsive design رو هم به صورت عملی باهم تجربه خواهیم کرد.
چون هیچ اپلیکیشن موبایل یا وبسایتی بدون کار تیمی طراحان رابط کاربری و برنامهنویسها ایجاد نمیشود، سعی خواهیم کرد تا شما رو با ادبیات کاری برنامهنویسها، دیدگاههای اونها و فلسفهی پشت این دیدگاهها نسبت به طراحی رابط کاربری آشنا کنیم. بدین ترتیب شما میتونین راحتتر به تیمهای تولید اپلیکیشن ملحق بشین.
در ضمن برای حفظ کیفیت کارگاه ظرفیت اون رو محدود به ۸ شرکتکننده کردیم.
وحید ناموری در رشتهی طراحی گرافیک تحصیل کرده و از سال ۱۳۸۴ در زمینهی هویت بصری و رابط کاربری فعالیت میکنه. به عنوان یه فولاستک-دیزاینر به استارتآپهایی مثل میسوان کمک میکنه تا برند و محصولشون رو بسازن. وحید یکی از موسسین جلسات گپ و میزبان CreativeMornings تبریز هست و وقتهای آزادش رو صرف برگزاری این جلسات میکنه.
وحید بزرگترین چالش امروز استارتآپهای ایرانی رو کمبود نیروی کار متخصص میدونه و تو این کارگاه قصد داره طراحهای بااستعداد رو با این بازار کار بکر آشنا کنه.
آرش میلانی برنامهنویسی هست که کارش رو به صورت حرفهای با تیم نارمند در سال ۱۳۸۶ شروع کرد. در طول فعالیتش در این سالها در طراحی چندین پروژه بزرگ دانشگاهی از جمله کتابخانه دیجیتال، سامانه پژوهشی و سامانه آموزش مداوم دانشگاه علومپزشکی تبریز نقش داشته. آرش از شهریور ۱۳۹۵ بر روی استارتاپ پینگونیو کار میکنه.
تو این کارگاه آرش از تجربیات خودش در طراحی و اجرای رابط کاربری و مخصوصا از ادبیات برنامهنویسها در تیمهای توسعهی نرمافزار صحبت خواهد کرد. در ضمن آرش شما رو با دنیای کـد و برنامهنویسی آشنا خواهد کرد و نشون خواهد داد که دنیای برنامهنویسها برخلاف فیلمهای هالیوودی در مورد هکرها، همچین هم پیچیده و ترسناک نیست.
مانی نیلچیانی عزیز قرار هست به عنوان میهمان از نیویورک با اسکایپ همراهمون باشه و در مورد مسیر شغلی و روند کار طراحان رابطکاربری برامون صحبت کنه و به سوالات شرکتکنندهها در این زمینه پاسخ بده.
مانی، هنرمند، برنامهنویس و موزیسین است. او متولد تهران هست و در حال حاضر مشغول ساختن ابزارهای بهتری برای معماران و ارتباط آنها با مشتریانشان در تیم Architizer است.
شرکت در این کارگاه شرایط پیچیدهای و پیشنیاز خاصی نداره. ما به دنبال طراحان گرافیک کنجکاو و بازیگوشی هستیم که عاشق یادگیری هستند و دوست دارند آینده شغلی خودشون رو به سمت طراحی رابط کاربری ببرند.
پروژههایی که در این کارگاه تعریف شدن شرکتکنندهها رو به تدریج با مباحث زیر آشنا میکنن. ولی مهمترین خروجیای که از این کارگاه انتظار داریم این هست که طرز فکر یک طراح رابط کاربری رو در عمل یاد بگیرین.
با خودتون لپتاپ و شارژر بیارین. پیشنهاد میکنیم که نرمافزار Adobe XD رو نصب کنین. ما دفتر اسکچ، راپید میکرون، استیکی نوت و ماژیک آماده کردیم و نیازی به آوردن این موارد نیست. در ضمن توصیه میکنیم که لباسی راحت و غیررسمی بپوشین.
بله تمام مبلغ پرداختی رو بدون پرسیدن سوالی بهتون برمیگردونیم. هدف ما این هست که مطمئن بشیم که این کارگاه برای افراد مفید هست. حتا اگه ساعات آخر کارگاه هم متوجه بشین که این دوره براتون مفید نبوده ما بدون سوال مبلغی رو که پرداخت کرده بودین رو کامل برمیگردونیم.
بله حتمن. ما تو این کارگاه از مطالب و موضوعهای پایهای کار رو شروع میکنیم و بعد مباحث پیشرفتهتر رو بررسی میکنیم. اما انتظار ما ازتون این هست که با جدیت تلاش کنین و هرجا سوالی براتون پیش اومد اون رو بپرسین. تو این کارگاه هیچ کس روی هیچ سوالی برچسب مبتدی یا احمقانه نمیزنه.
مدرک؟! اگه به دنبال مدرک هستین فکر نکنیم این کارگاه براتون مناسب باشه.
میتونین سوالتون رو به ایمیل مربی دوره v.namvari@gmail.com بفرستین. یا اینکه میتونین از خود وحید ناموری توی توییتر یا تلگرام سوال کنین. وحید خوشحال میشه اگه بتونه به سوالتون پاسخ بده.